Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jehovanna

Slitna skor i en för liten stad.
Går jag i strävan efter någonting nytt.
Försök min vän att hitta
alla dessa nyanser av pastell som
alla förutom jag tycks se!

Just den där strävan
efter det obefintliga är ett stuphål
i min jakt.

Låt mig höra, låt mig få möjligheten att
se världen med nya färger & nyanser
Jehovanna låt mig att se allt på ditt
sett.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-05 03:24



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tycker om, en så fin stämning i din text!
2013-07-05

    ej medlem längre
Fin text, nästan sång.

Det sägs att det mänskliga ögat kan uppfatta 2000 nyanser av grönt"

:)
/ PG
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP