Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan insyn

Du kallar mig avskyvärd
som om det vore något jag inte hört förut.

Men du anar inte hur vacker jag är
när ingen ser på.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 431 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-07-08 20:45



Bookmark and Share


  Mike
Extremt bra skrivet med några få enkla rader. Lysande.
2013-07-13

  TinnitusIHjärtat
wow!
2013-07-11

  Robin V
Välformulerad i sin enkelhet! Jag gillar det mycket.
2013-07-10

  Fem hjärtan VIP
Få ord som säger mycket!
2013-07-09

    Jim Friberg VIP
Super!
2013-07-08

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-07-08

    ej medlem längre
gillar denna..i få innehållsrika ord...
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter