Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Sakta bränner blicken hål i mig
Vill plötsligt gråta inför dig men det passar sig inte
Min inre spärrvakt har sagt sitt och gråten förpassas in i en gammal vrå.
Men du såg mig bakom min säkerhet
Såg osäkerheten som vibrerar i orolighet.
Jag ville inte visa min sårbarhet men du mötte mig i samförstånd.
Den farliga osäkerheten vågade fram i ord.
Vi möttes och mötet blev en varm känsla av tillit.




Fri vers av själensfrihet
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 18:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket berörande och ömt
2013-07-06

  Yrre VIP
Varsamt skrivet, så bra!
2013-07-06

  Angela Bohlin VIP
"Vi möttes och mötet blev en varm känsla av tillit."

Fina rader...
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet