Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden

Livet är ibland så enkelt
Inte svårare än att löven följer vinden
Eller att vågor slår mot stranden

Jag vill vara del av det enkla
Vara med då solen går upp på morgonen
Och med då den sjunker mot kväll

Inget mera begär jag, bara att få finnas i det enkla
Det självklara som barnet som gråter av hunger
Får sin mjölk och somnar i trygghet.

Ja jag vill leva varje andetag i ett liv som är mitt utan skuld och skam
Ett liv som inte dras med känslor andra fört in i mig
Och som får mig att bära extra tyngd mot den jord där jag en dag ska begravas.




Fri vers av själensfrihet
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-05 21:20



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Med tiden, om inte försvinna helt...men ialla fall bli bättre..
2013-07-06

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-07-06

  Yrre VIP
Starka ord om det lilla som livet behöver!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet