Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös

Nära så nära
Ögonen fladdrar till och sluts

Drömmar får fäste tar mig med
till länder jag aldrig besökt

Men som välkomnar mig hem.
Som ett barn som varit borta förlänge
Får jag frågan var jag varit så länge?

Jag svarar
- i tidlöst samtal med mig själv har jag rest,
Men jag är hemma nu...




Fri vers av själensfrihet
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-05 21:28



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande!
2013-07-06

  Lars Hedlin
Så fint och ömt ;)
2013-07-06

  Yrre VIP
Berör!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet