Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt-i-natten-ångest

I tomheten och känslostormen
där syret har slutat försöka slå sig in
hjärtat bankar sig genom revbenen
insekterna krälar och kryper mellan kött och skinn
ungefär där blodet rusar
men samtidigt står still
allt i samma bultande bröst

Tankarna skrattar med hånfulla leenden
De vet att de är bortom all kontroll
syret tvingas ner i lungorna
all kraft går till att hålla hjärtat kvar i bröstet
och få insekterna att stanna upp

Kaoset når inget lugn
Ångesten stannar inte
den hittar bara andra vägar att överleva




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-06 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment