Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innerligt

 

Andas

nära

med morgondagens löfte
ömt på läppen
vill hon följa dig på färden

sannblicks djupa mening
bygger broar mellan
tvenne själars boning

Ge bort din kyss
med smak av våtvarm
trygghet

ögonblickets stund
vill troget svara
när alla rädslor runnit bort

Nära andas hud
mot hud

inom skälver
källdjup
som får gårdars rund
att knoppas

höja sig och hoppas

Eldens
flämt o låga

pulsars
portars
bölja

flödar fritt
genom hjärtans
alla rum

I världen bortom allt
sker det heligas förbund
där knyts två själar nära

till trohet
o ett evigt ett

Se stjärnan föds i fjärran
nyupptänd o klar

brinner starkt för oss
i natten

o minner oss
om stunden

så ljus
o underbar
 

© Chawa 2013

 

Eget foto: © "Beyond everything".

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-07-06 20:54



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mjukt och fint och varmt skönt/kram
2013-09-03

  Nina.H
Ömmande vackert..tycker om

"Se stjärnan föds i fjärran
nyupptänd o klar

brinner starkt för oss
i natten"

oändligt och evinnerligt
om kärleken mellan dessa
två själar.. lysande poesi!


2013-08-01

    ej medlem längre
Ett heligt möte
ljusfyllt i stjärnnatten
gottläst
2013-07-12

  MoonCalled
Riktigt vacker!
2013-07-09

  Bo Himmelsbåge
Grattis till placeringen!

Kära vän ...!
2013-07-09

    ej medlem längre
Underbar
2013-07-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-07-08

  Bo Himmelsbåge
Varm, öm o hoppfull bild av morgonrodnad ...
Mjuk, sensuell, innerlig musik ...

Andas

morgondagens löfte

Bygger broar med

kyss av trygghet

När rädslan runnit bort

Hud mot hud

i Heligas Förbund

Två Själar nära

stjärnan föds i natten


Makalöst underbar dikt ...!!!
Applåd!
Bokmärkes!
2013-07-07

  Bibbi VIP
Skön alltigenom.
2013-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Innerligt passar verkligen till din ljuvliga dikt...andas harmoni...
2013-07-07

  Lars Hedlin
Så underbart vackert ;)
2013-07-07

  Eva Helene VIP
Sinnligt vacker text i skön symbios med bild och musik!
2013-07-07

  Siggesdotter
Innerliga tankar berör djupets källor och broar byggs från själ till själ o under porlar bäckar friskt - ett bokmärke o applåder!!
2013-07-07

    ej medlem längre

UNDERBAR ...
2013-07-07

    ej medlem längre
väldigt fin min vän..
2013-07-06

  M M Mannheim VIP
Fin användning av ord sammansatta men varandra till verser som var och en är en del av ett diktverk.
2013-07-06

    ej medlem längre
Dina ord nynnar som en mjuk vacker ballad av innerlighet och skönhet.
2013-07-06

  ULJO
Fin text och en helt undergbar bild
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP