Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talgoxar


Jag skulle faktiskt
kunna sitta så här
i min solstol
oavbrutet
en hel dag
och bara följa
talgoxarna
med blicken
De rör sig
mellan min mandelkubb
som jag lagt ut åt dem
i gräsmattan
och björkarnas grenverk
på ett sätt som kan förefalla
alldeles irrationellt
men där jag ligger
på min solstol
i värmen
timme efter timme
med avbrott endast för
något enkelt mellanmål
slår det mig att det kanske är jag
som står för det irrationella
beteendet




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-07 17:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text tycker om hur du vänder den på slutet.
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife