Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Plötsligt började spegeln visa någon tjock
Plötsligt blev handleden ett papper
Plötsligt blev vågen en fiende

Plötsligt blev pennvässaren ett vapen
Plötsligt blev kudden menad för tårar
Plötsligt kändes livet meningslöst

Plötsligt var blod en känsla av lättnad
Plötsligt vart sömnen en flyktväg
Plötsligt blev varje måltid som tortyr

Plötsligt blev vännerna falska
Plötsligt blev smink nödvändigt
Plötsligt blev allt på mig fult

vad hände?

~ J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 313 gånger
Publicerad 2013-07-07 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J