Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ens eget språk inte räcker till


Hon har franska ord på tungan
de bränner och vill fram
men okunskapen värker

hon kan
inte uttala de ord som hon vill säga
de som inte finns i hennes eget språk

men hon vet att de
ska sökas upp
uttalas

och hamna på andras tungor
så småningom




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-07 23:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ordvirvlingens tunga steg
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg