Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk (nu) om

tänk om alla ofödda barn
bär på hemligheter som skulle kunna
förändra hela vår jord

lösningar om hur man botar cancer
sköljs ner, med blodet från
en tonårshandled

vi dödar våra svar
håller frågor vid liv
kommer vi någonsin
att få veta?




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-07 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta var, ärligt talat, bland det (om inte bara det) bästa jag har läst, och kanske skulle en bit av lösningen vara att låta varenda ögonpar på denna jord ta in dessa ord, för så bra som du beskrivit verkligheten, och så rätt du har, är det alldeles för få som fått chansen att inse.
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg