Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan åtrå bli gemnsam?


Åtrå

Dina trosor

mitt huvud,

samma innehåll

Hur ser det ut

i ditt huvud?


Mitt underliv

bultar spänner

Ditt huvud är ett öra

Hur kan åtrå

bli gemensam?


Trosor – fitta,

manlig resning

Örat väntar orden

som kan bli nycklar

in till salighet,

släcka törst.

Nå: vad säger du?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-08 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog