Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger bara: Rött!

Den röda klänningen var rar
den väl en bar
den lyste upp den brann
den tände låga, den våga...

Den höll in och den höll ut
i den såg man ej ut som för ut
man blev en annan direkt
och ändå i heltäckt dräkt...

Man syntes i mängden
trots kortast i längden
man kände sig helt plötsligt
som en förlängd en...

Man stack av, man stack upp
i var svartklädd grupp
trots att man var omknäppt
till halsen ditupp...

Den röda ej i mängden försvann
den lyste upp den brann
den tände låga
och tänk nå´n våga...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 19:56



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt *Javisst*Rött*Är Det*BÄSTA*
Rött Bästa Färgen Är
Den Lyser Alltid upp När
Du vill visa upp ditt Bästa
Ja Rött*Rött Passar det Flesta
Kram*I.Åberg

2013-07-09

    ej medlem längre
Röd är glöden under den grå askan

Röd är en fantastisk färg

Gillar
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt