Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläds du

Det är aldrig någonsin för sent
men det kostar på
att hålla kontinuitet
Låt det falla som är klent

Följ i tanken det som Gud har skapat
Sprattla inte så som fisken i sitt nät
Den som sej i livet har begapat
vandrar fram på små och lätta fjät

Sjung om det som Du får se och möta
måla grönt och gult och lite av det röda
Lyss till den som kan i hornet stöta
och låt de döda få begrava sina döda




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog