Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ler...

Blyg
rädd
osäker
Jag ser dig när du sover
Så lugnt och stilla

Vaknar och ler
som bara du kan
gör min dag
vackrare
värdefull
solig

Du har sett mig
och
mitt morgonrufs
och du är kvar

DET är lycka!




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-10 11:03



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
då jag var ung sa min sambo ...du är lika fin på morgonen som på kvällen...
fin text .....
2013-07-11

  Michaela Dutius
Underbar dikt om kärleken som klarar vardagens ansikte
2013-07-10

  Maj-Lis VIP
Mycket fint...kanske skulle man börja med att visa morgonrufset
2013-07-10

  aol
så ömt vackert skaldat här vännen blev så berörd
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen