Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att vi kommer ur stjärnorna,


stjärnor

finns det något så underbart
som tröst att ju mörkare
natten är desto starkare
lyser stjärnorna din färdväg,

i ditt drömhav så stilla en
jätte
går bland dom plockar
dom vackraste med hopp och
kärlek strör över flämtande hjärtan
som längtar dom med en öm vänlig hand,

där ni är jag och jag är ni där vi är byggda
av stjärnors stoft och himlagrus där livet får sin början
men aldrig tager slut.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 655 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-07-10 12:25



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-05-08

  poesi pplot
En trygg tanke indeed...
2013-09-01

  walborg
Kärleken lyser i texten
2013-08-27

  Heikki Hellman
En känslig mans skarpa ord.
2013-07-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt väl skaldat häruti
2013-07-28

  Lena Själsöga Keijser
så är det
så vackert skriver du
2013-07-22

  Lollitta VIP
av stjärnors stoft och himlagrus där livet får sin början
men aldrig tager slut.

+++++

stoft och himlagrus -----Bara av det ???
2013-07-15

  Lärling
Mycket vackert och trösterikt!
2013-07-15

    Ken Cassel
Ja, alla är vi ju uppbyggda på atomer
Kol
Men annars så är du en stjärna för mig aol
Bra skaldat

Mvh..
2013-07-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-07-15

  Yrre VIP
Vacker tanke!
2013-07-15

  Siggesdotter
Grattis till placeringen av denna
vackra dikt om vårt gemensamma
ursprung - stjärnorna! Applåd!
2013-07-15

  limerick
Skön poesi.
2013-07-13

    ej medlem längre
Mycket fint skaldat!:)
2013-07-11

  Alva Johnsson VIP

Alla borde vi kunna samsas
under detta stora, fantastiska.
Om inte i annat, så i vördnadsfull respekt.
2013-07-11

  bittemi VIP
Vilket vackert och trösterikt perspektiv på livet!
2013-07-11

  Eaglemountains VIP
underbart skaldat, hoppfullt "som tröst att ju mörkare
natten är desto starkare
lyser stjärnorna din färdväg"
2013-07-10

  Carina Bendix
Vackert!
2013-07-10

  Siggesdotter
Ja det är stort att berunda himlavlavets stjärnhav - man blir så liten då - och av stjärnstoff är vi alla - bara damm som hastigt blåser bort - och ändå är vi alla hans barn...
2013-07-10

    Dan Myrbeck
Fin!
2013-07-10

  ULJO
Mycket fint skaldat
2013-07-10

  Rosen VIP
mmm...stjärnhimmel i mina ögon
tycker mycket om...
2013-07-10

    ej medlem längre
Ja, skaparen har skapat verkligen med stor pensel!
2013-07-10

  vakentimmar
Väldigt fin och drömsk!
2013-07-10

  Eva Helene VIP
Stor tröst, kärlek och skönhet i denna!
2013-07-10

  Eva Helene VIP

2013-07-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så trösterikt du skriver. Berörande, rörande. Tack
2013-07-10

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-07-10

  anits VIP
Så underbart målande och vackert skaldat
2013-07-10

    ej medlem längre

Mycket vackert poeterat
2013-07-10

  Maj-Lis VIP
Ja, tänk...och så vackert
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol