Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vanligt liv

Här är jag

snart 27

pigg och kry

träffar nya vänner hela tiden

upplevs nog som en rätt kul typ

rätt skum, men kul.

Jag kan vara rolig om jag vill,
det vill man oftast

då blir man omtyckt.

Sen sitter man här ensam och tänker,

vad ska man göra med livet?

Läser på universitet,
ett program jag inte riktigt kan sätta fingret på.

Men jag läser på universitet.

Har ett jobb på sidan av,
det är ett stabilt kneg.

Vädret är bra, bilen sålde jag faktiskt.
Jag råkade gasa sönder nån del i motorn
på den när jag skulle imponera på en tjej

det gäller att synas.

Här är jag

pigg och kry

ett levande frågetecken

lever för morgondagen och dagen dessförinnan.

Ångesten

den har alltid funnits där, den finns hos varenda människa,
jag tror att jag har lite mer ångest bara.

Det tror nog alla.

Ångest är bra,
den kan man göra kreativa saker med.

Så jag sitter här

snart 27

pigg och kry

vet inte vart jag är på väg

tänker nog att jag kan leva för mina vänner så länge.

Mig själv tar jag tag i nån annan dag,
kanske gör det imorgon.

Jag älskar mina vänner,
älskar att vara älskad av mina vänner.

Det räcker så länge,

det borde räcka för alltid.

© Johan Lindblom




Fri vers (Fri form) av Johan Lindblom
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-10 13:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande, känner en djup saknad under ytan...
2013-07-15

    ej medlem längre
En fin naken text som berör.
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lindblom
Johan Lindblom