Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På verandan en tidig morgon sent i juli


Rötmånad

Som en inte fullt urvriden skurtrasa

ligger diset över sjön

regntunnan jag satt ut

vid stupröret igår kväll

har svämmat över under natten


luften är fylld av fukt och väta

när rötmånaden nu går in

den som var så central

om somrarna på mormors tid




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-11 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog