Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrepris inspirerad av vackra badorten Ursand vid Vänerns strand nära Vänersborg. Om man badar där i sommar och solar i sanden följer man ju verkligen med i tiden.


Urstyvt

En urmakare från vackra Ursand

gjorde snygga timglas ibland

av hemortens grus

som han malt fint som snus

för timglas blir ju bäst med just ursand.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-11 13:41



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ursnyggt Min Vän
Vad Du kan få
till det bra
minsann Man!

2013-07-11

  aol
vacker limerick, gillas,
2013-07-11

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Den här gillar jag, det vet du sedan innan. Läste den precis när jag flyttat dit..ja till staden du nämner . Kanske kunde du sälja ett ex av denna limerick till nuvarande arrendatorn där på Ursand, campingen..? Jag träffade honom förra sommaren, när han precis tagit över. Vi språkade en stund, när jag var där med mina föräldrar . Bert heter han, Karlsson.. :) Han anordnar även allsångskvällar.. Han har ju en del kontakter i musikbranschen. Lotta Engberg var där en gång t ex. Den hör limericken skulle han säkert gilla att ha på väggen i den fina restaurangen som ligger så fint vid vänerhavets strand. :)
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick