Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kontemplation

 

Blunda

o kom

du stillhetens ro
att landa inom

liv
svep din andning
genom och förbi

i tystnad brusar den mening
du alltför sällan hör

känn
Evighetens flöde
skapelsens dova melodi


I ljus av godhet
talar Kärleksbudet så...


"Se bortom
se bakom o förbi"

Böljande klang


lyft oss upp mot skyn
till osynlighetens vara


Min vän,
trasigt och sårat
vill åter helas

lämna din sorg
din gråt
och ditt tunga ok

kärlekens ljus
vill två dig
till renad och frid


"Se bortom
se bakom o förbi

där

vill du finna det
som viskar dig hel igen"

 

© Chawa 2013

 

Eget foto: © "Heaven" 

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 774 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-07-11 21:01



Bookmark and Share


  Ljusletaren
"Viskar dig hel igen* Du kan då finna ord som griper tag i en. En helt underbar dikt ... tack/ kram
2013-09-03

  Nina.H
Stillhet...andning....ro..
hör tystnadens mening..
Dina ord tar oss till en
annan dimension... så
vi kan "Se bortom
se bakom o förbi"
Bugar av tacksamhet
för denna inre resa...



2013-08-01

  Sunlight
Bokmärker så klart;)
2013-07-29

  Sunlight
Guldbeströdda rader
Underbart diktat!
2013-07-29

  Lars Hedlin
VAckera fina toner ;)
2013-07-15

  Linda CH VIP
Mjuk, härlig läsning med fint budskap!
2013-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt rofyllt och fullt med hopp...
2013-07-14

    ej medlem längre
Fint!
2013-07-14

    ej medlem längre
Innerligt välvande mjukhet!
2013-07-13

  Eva Helene VIP
Så meditativt och rofyllt. Slår an en sträng inom mig.
2013-07-12

    ej medlem längre
Tack för ljuvlig läsning!
2013-07-12

    ej medlem längre
Vilja till återförening
når bortom
genom
och förbi

skön text att vil-läsa
i tystnadens stillhet
2013-07-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-07-12

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud!" av "två lyssnare" från 30 talets England.
2013-07-12

    ej medlem längre
väldigt fin min vän..
2013-07-12

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild!
Mild, smekande, meditativ musik, som mjukt letar sig in o stilla, berör Själens allra innersta strängar till ro ...

Helt underbar, helande, kontemplativ, dikt med inre frid o Kärlekens läkande budskap ... som viskar oss hela ...

Stående Applåd o Bokmärkning!!!
2013-07-12

  M M Mannheim VIP
Vi andra verkligen bleknar i jämförelse med dig när det gäller andliga dikter.
2013-07-11

  ULJO
Du skriver så man berörs på ett positivt sätt
2013-07-11

  walborg
Andas frid
2013-07-11

  Siggesdotter
En ljuvligt meditativ text med perfekt musik
att lyssna till om och om igen. Tar verkligen
till mig:
I ljus av godhet
talar Kärleksbudet så...
Se bortom
se bakom o förbi...
Som helande balsam för själen ger du oss
ord av tröst och läkedom! Applåd o bokmärke!
2013-07-11

    ej medlem längre
Dina stilla ord vaggar till ro med lugn och trygghet.

2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP