Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas.

Jag stannar upp
andas
hör gräset gro
ler
sätter mig ner

så länge sedan
som jag bara
var
gjorde ju så som barn

mjukt smeker himlen
ögon som ser
det gröna i gräset ler
andas djupt
blundar
njuter

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-12 16:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren
"Hör gräset gro" Så otroligt vackra ord och jag är fullt med dig i denna underbara känsla. Njutbart fint/ kram
2013-08-12

  soligajag_1 VIP
Härliga liv!!!
2013-07-15

    ej medlem längre
Härligt!
2013-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jag njuter med i dina ord...underbar känsla...
2013-07-14

  Änglaögon
Härlig stämning...
2013-07-12

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka mycket om den här lilla texten!
2013-07-12

  Bo Himmelsbåge
Härliga fina andetag ...! Jag njuter med dig ...!

kram Bosse
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.