Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller att inte glömma sig...

Från krogrundan gick han till en tjej...
Och kommer hem och klär av sig
men frun frågar så:
-Dina kalsonger då?
-Jag har blivit rånad igen! Ånej!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-14 10:15



Bookmark and Share


  Rise Little One
så kan det bli... brutalt rånad ju ;)
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt