Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det Är.



det är

dina klara ögons skuggspel

som för mig ut i natten


det är

dina linjeskära läppar

som viskar mig ut i skymningen


det är

dina rörelsers måndimma

som för mig svepande ut i gryningsljuset


det är

din ansiktsrodnads vemod

som går rakt in i mig







Fri vers av BillMarcus
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-03-04 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus