Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rallarrosor

Rallarrosorna står nu

i sin prunkande blom

Ackompanjerar augustis

kommande dom:

Att sommaren nu är över


En vinter utav mörker,

kyla, snö och is

är snarfagra sommardagars

högt satta pris.

Men

snöstjärnor är också klöver




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-14 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog