Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gång...

Momor sprayar kropp med deodorant
sprayar i hår och mot fluga likadant...
Barnbarn sa: -Tänk nu
på ozonhålet du...
-Det är redan svabbat med vatten så sant...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-15 10:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
Håller med Michaela!
2013-07-15

  Lars Hedlin
Just så..........
2013-07-15

  Michaela Dutius
Du finurliga ordrika - uppfinningssprutande poetissa
- allt kan du förvandla till ord
och det som ingen enda kunde gissa
läser man när man går in på din sida.
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt