Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sweetness Energi


Kärlekens Honung

Biet som landar på blomma

efter blomma, tillverkare av nektar

Biets kärlek är i platoniskt skede

Spindeln som äts upp efter akten

En sidengrav han får, innan han äts

ackompanjerad med giftig nektar




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-15 12:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En sidengrav vore inte så dumt...men jag tror leva livet är bättre...
2013-07-18

  Lars Hedlin
Att få bli inlindad i det vackra innan man går hädan..........
2013-07-15

  Angel of love
Vacker sista tid!
2013-07-15

  Angel of love

2013-07-15

    ej medlem längre
Naturens Janus-Ansikte:
gott och ont
på en gång,
hela tiden
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano