Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott vackert ting, nu ingenting!

Din vinges flykt syns ej mer
som så skön svalka ger
när den fälls ut
av handens vipp...

Vecket gick att fälla ut helt
och så väl och smakfullt indelt
som ett litet vackert smycke
i hela sitt målade stycke.

Som en varm dag
fick luften att svalkande rotera
nu syns den ofta alltmera
i ett skåp som prydnad stå
men vingen din den borde ju gå
ty den vinden för
som en smekning
mot kinden.

Jag säger bara finn den!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 05:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt