Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetarpojken

Det finns inget vilt hos oss
naturbarn. Så skrek hon som
vildast innan hjärtat ramlat
blivit hans.

Därefter var smekningar en flicka
en sorg en enslig melodi


där drog hon ängslan i ett rep
över stock

det var något med hans närhet
tårar vågade sig på

ville skriva vattendrag skänka
honom livet

han utan fader utan rötter

som inte tror han får. Till
honom skänktes sorgen
alla dagarna som var








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-16 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starkt som ek, vackert som ek
2013-07-17

  Anita Westin
Den här är såå bra! Du har hittat rytmen, ordklangen och det dom behövs. En sorgsen ton men ändå något mer!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP