Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artist, skald, kompositör!

V issa vingslag går aldrig ur
I dur eller moll med hans signatur
N jutbara ord som ton
G udabenådad aktion
A rtist Taube, älskade trubadur




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-16 15:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA Han var bra.......
2013-07-18

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Ja Evert Taube Är Bäst*
Evert Taube
Vår Tids Största Unika Geni och Trubadur
och Artist mm.
Taube är Ett Naturens*Under*
Hans Underbara Sånger finns i våra Hjärtan*
i.Åberg
2013-07-17

    ej medlem längre
Heja för denna lovsång!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt