Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Ljuset i en sommarmorgon
är vad penseln är
för den som målar
lägger balsam på den smärta
som sticker dej som nålar

Smek med handen
längs mitt ansiktes kontur
befria mej och släpp mej loss
ut ur min bur

Solljuset som silas
genom skogens granskogsgrenar
faller ner och reflekteras
emot stigens våta stenar

En daggig sommarmorgon
med utsikt över sjön och skogen
öppnar dörrarna och vänder tiltorna
som bladet gör
på plogen




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 187 gånger
Publicerad 2013-07-16 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog