Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sångtext jag skrivit till egen musik


Det finns ingen väg tillbaka

Det finns ingen väg tillbaka
Nu har du blivit stor
I att älska och försaka
Ligger mera än Du tror
Din tid är NU och inte SEN'
Ta tillvara nu och lär av den
Det som Din vän har sagt är riktigt
"Göra ingenting, är också viktigt"

Du måste lära Dej att säga nej!
Ditt eget liv är till för Dej!
Ta dej tid att sköta om Ditt eget trädgårdsland!

Du blev inte den Du ville bli
Den tomhet som du hamnat i
Ger Dej en tid att tänka över
Vad är det som Du behöver?
En väg med mål och mening i
Du har levt i ett galleri
Med tavlor som nån annan hängt
Och dina egna har dom slängt!

Så måla upp en egen bild
Sprakande och het och vild
Och visa upp den sen, för hela världen

Öppna fönstren, släpp in ljuset
Vi ska renovera huset
Ifrån taket ner till grunden
Innan vi ska strös i lunden
Vi ska vända varje sten
Och varje kväll i brasans sken
Berättar du om blåa hästen
Som hjälpte oss att ordna festen!

Vi dansade där rygg mot rygg
För Du ville vara trygg
Och jag fick visa kraft och styrka för Dej

Att leva det är ju att våga
Pröva, chansa och att fråga
Det finns inga fel och rätt
Bara ganska många sätt
Så ta din sked i vacker hand
Pröva stickspåren ibland
Håll alltid liv i dina drömmar
När vardagen emot dej strömmar

Alla rättigheter tillhör författaren ©






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Stigi Skog
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-17 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog