Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut!

-Varför fick Eva och Adam
äpplet ej äta, vad var det för skam?
Men jag tror jag har
svaret på frågan klar:
-Det var besprutat både bak och fram!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-17 18:46



Bookmark and Share


  ULJO
Den satt bra den där du
2013-07-19

  Lars Hedlin
Oj då kära nån! ;)
2013-07-18

  lodjuret/seglare VIP
Det var ju synd att människan ej var en fisk
då hade det aldrig varit någon risk
att vattendrag och sjöar av ddt
drabbats som aldrig det
då hade vattnet varit frisk(t)
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt