Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inringat kul!

Att lyssna kräver tystnad
och låta sina egna tankar bero
för att sen i stillhetens damm
kunna fatta det som bubblar upp och fram
för att sen i en få gro...

Något i en har såtts!

Något att testa som sen
som ringar på vattnet expanderar
och vågar sig till fler
och ekon som hörs över ytan
kan blomma vidare och ut och på
och hos nästa göra debut
tänk om man kunde göra så
med allt det roliga då
då skulle det ju
aldrig ebba ut!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-18 09:47



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra tankegångar som ringar på vattnet.....
2013-07-19

  Lars Hedlin
Mycket vist och klokt.......
2013-07-18

  Eva Langrath VIP
Kloka tankar du satt på pränt
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt