Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan

jag andas djupare efter huggen
nu.

tänker dig ditt. Försöker.

två ord och lyckan spritter. Sådana
är vi. Vi två.


varje dag blygseln. Hur många gånger
kan man uttrycka en känsla. Det
är där min dag börjar där den slutar.


det du ber mig om innan du somnat
in krockar med mina inre bilder

min självkänsla. Varför når inte min
betydelse, vad mina fingrar gör med
dig in.


Det du ber mig om innan du somnat
min sommarvind.


Trots det förmörkas himlen vänds
magen in och ut. Av smärtan i
din rygg. Av gnäll av språk
skilt från min.






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-18 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP