Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvål

Duschar i din tvål
Luktar på min hud
Palmolive milk & honey

Lipton svartavinbärste
Lägenheten i Vasastan
Överallt använda trosor

Du och din pornografi
Fixering och tendens
Att relatera allt till sex
Det blir tröttsamt




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 475 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-19 11:47



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Instämmer i de tre sista raderna. Att relatera så är typisk felsyn. Verkligheten har betydligt mer att ge.
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk