Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädbyten


Om hon var en annan
skriften osat hårdhet

om jag varit du. Ibland leker
hon med tanken på att vara


Vem är hon hon jag önskar vara
bli. Orden mörkare

varför blir hon aldrig jag.

Om jag klädde mig till man jag
som trivdes rollspel varför
texten inte kan så skickligt som
jag kunnat

som hon älskade roller rollen

som jag älskar dig ibland

river trycker upp mig. Blir jag
vägg din brand. Ängslas jag är
mörkrets makter ännu jag


Ännu ett jag håller mig ifrån

är det inte hon jag ser
hon inte kan får


Skam att be dig vråla så med
rodnad ber jag

slit dig loss

kräv dig in in plötsligt hårt

slit av trådar. Äg dig fram.







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2013-07-18 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP