Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös var orons stänk


nu har himlen somnat



dina fläckar lämnade på lakan
våra samtal över för inatt



den milda natten ägde två världar



hon var är förblir svaghet



älska viskar natt till trots

älska lite till










Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-19 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh sa harlig denna ar !!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP