Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick som smort...

En man han föll på dansen för Britt
vill att hon på hans estning ska ta en titt...
Men hon parerar
fråga levererar...
-Du kom till mig och se på mitt kejsarsnitt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-19 09:21



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Skratt blev det, inte alls dumt parerat av Britt!
2013-07-19

  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-07-19

  lodjuret/seglare VIP
Tja, den går väl an, Britts vän är ju en man, som sina konster säkert kan, såväl i som på vann, så är det nog också för var o en ann
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt