Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man gör som man brukar...

Husvärd kom till lägsta ställe
men dök upp högst upp hos vår Prälle.
Frågas med all rätt då
hur han hittat dit upp så...
-Utslängd sänkt värmen vid första tillfälle...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-19 09:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så kan det gå.....
2013-07-19

  lodjuret/seglare VIP
Hahaha, han har säkert som aldrig det jobbat någon tid hos allmännyttan och lärt sig hur att såväl sköta knepen såväl som dra en vals
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt