Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDIG MORGONBETRAKTELSE

Genom sovrumsfönstret
solens första strålar
morgonröda
färgar väggens vita yta

Följer hur de sakta vandrar
över väggen
över skåpet
över byråns lådor

Lägre, lägre
den belysta ytan
sjunker, flyttas
slutligen försvinner

Solens strålar
sakta vandrat
till ett annat fönster




Fri vers av Palett
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-20 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm, detta morgonljus. Fint skrivet.
2013-07-22

  Sofhia Wirström
Rader som får läsaren
se precis det du
förmedlar så vackert

2013-07-21

  Anya VIP
Mycket fin betraktelse. jag är med från början till slut.
2013-07-21

  Heikki Hellman
Du har gjort en jättefin iakttagelse. Jag gissar att du har vaknat och låtit din blick vandra omkring i ditt sovrum och nu berättar du oss vilket fint morgonskådespel du har erfarit och bevisat!
2013-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med solen som väcker på morgonen...
2013-07-20

  Bibbi VIP
Gillar!
2013-07-20

  Lars Hedlin
Så fint ...och mysigt ;)
2013-07-20

    ej medlem längre
mycket vacker!!
2013-07-20

  Alva Johnsson VIP

En solig vandring i tystnaden
Fin!
2013-07-20

  Lindha W Gustavsson
Oh en sån där vacker dikt som gör att man för sitt inre ser allt du beskriver, bravo!
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett