Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hunger

 

Min hunger skriker
sliter min själ
i min längtan
efter din närhet
din heta kropp

Mitt begär oändligt
min eviga drift
i min strävan
efter het passion
min våta dröm

 




Fri vers av Anna H
Läst 744 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 06:27



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Modigt att stå för dig själv och dina känslor så här.
Av någon anledning ses ju kvinnans lust som lite "smutsigare" än mannens. Kanon, Stå på dig.
2006-05-12

  Per Rydberg
Vilken kraft! Dina ord ger verkligen största tyngd åt känslor vi människor bär inom oss! Jag tycker mycket om dikten!
2006-03-07

  Hans w-art Westlund VIP
starka känslor
tunga ord
2006-03-07

  Smultris
Ja här skriker det av lust...;)

Mina enda våta drömmar består av en dregglande hund *S*
2006-03-07

  Roger VIP
Sexigt hett och närvarande. En programförklaring till kvinlig lust. Här finns ingen tvekan, vilken man som helst förstår exakt. Mycket bra skrivet
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H