Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets tempel

Vilket är det vackraste ord du känner?
Barnbarn puss och kram!
Uppriktigt talat
kan man skriva klarare?
Det spelar ingen roll
om räntan går upp eller ner
det enda är nuet
som sover i barnvagnens hunger.
Jag säger det för allra sista gången:
jag bryr mig inte längre
om mediciner sprutor och Webcare.
Spelar ingen roll
när nuets tempel kommer farande.




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-21 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson