Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade dig så, Salvadanaio

Tyglad vid pennan
sitter hon åter
skriva med glödande kol
ter sig enkelt

Nerver vibrerar
av det inre,
det som gråter.

-Befria mig någon,
befria mig


-Stäng av bilden
i detta autistiska huvud
Bilden på Salvadanaio,
förvriden av smärta



Vad är det hon sig ska lära
Vem vill detta onda

Hur mycket sorg ryms,
i detta redan så sargade
hjärta?










Fri vers (Prosapoesi) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 431 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-22 10:05



Bookmark and Share


  agneta pichler
och vackert
2013-09-01

  Bibbi VIP
Starkt.
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson