Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ögonblick


Varje ögonblick

är en möjlighet

för verkligheten och Du

att närma sig varandra



ett handslag




Fri vers av marc
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-23 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc