Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk att få leva i kärlek

att i många år
längtat
drömt
önskat
och lite lite hoppats

att någonstans
någongång
träffa på
en människa
som passar mig perfekt

mina fel
mina brister
och tillkortakommanden
ser han på
med ett stillsamt leende

mina stålligheter
mina dumheter
mina galenskaper
slukar han
med ett hejdlöst skratt

mina styrkor
mina förmågor
mina tillgångar
tar han emot
med stor tacksamhet

och jag ...

jag bara njuter av livet...




Fri vers av Gunsan
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-23 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan