Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Älskar Dig Fortfarande

En tom silhouett över mina mörka sår/
Ett slutet ögonlock/En tyst tår
Mörkret i mitt hjärta har lagt sig
Döljer stygnen från våra år
Då din blick möter mig i mörkret
Minns jag att
Jag Älskar Dig Fortfarande

Alla var reservplaner för att andas
Jag mötte dig i en mörk korridor
Du fick mig att minnas
Det du tvigna mig att glömma
Alla tankar på andningshjälpen försvann
Du gjorde min själ naken
Allt jag kunde säga var
Jag Älskar Dig Fortfarande

Skammen av misslyckanderna/Får mig att gå
Fel väg/Jag känner mig så låg
Dina felsteg får mig att minnas
Smärtan du lärde mig att känna
Doves ner av en främling
På ett golv i en mörk korridor
Då jag bara vill viska
Jag Älskar Dig Fortfarande




Fri vers av Wretling Erik
Läst 813 gånger
Publicerad 2006-03-05 02:22



Bookmark and Share


    Jukebox
Verkligen jättevacker.
2006-03-28

  CopyRight
Fin dikt... önskade man var "kvinnan" haha...
2006-03-24

  Anna Nilsson
fin dikt
men vem är den flickan du älskar:)??
2006-03-17

    BoingBoing
Mmm.. Det gör ont det gör det...!
2006-03-17

  Tove Meyer VIP
känns lite som en raptext...mycket stark och vacker.
2006-03-11

  Jennie
mmm. jag kan känna kärleken, hur det snörper i hjärtat då du skriver "Jag Älskar dig fortfarande"

Mycket vacker dikt!

Jennie
2006-03-09

  Lilla trollet
Mycket vacker..

Gillar speciellt några stycken som ;
"Mörkret i mitt hjärta har lagt sig
Döljer stygnen från våra år"

"Dina felsteg får mig att minnas
Smärtan du lärde mig att känna
Doves ner av en främling
På ett golv i en mörk korridor"

Dom orden dom värmer mitt hjärta fast ändå är denna text sorlig
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik