Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Album: Political Freedom Rock N Roll Love Texten är en tolkning av det skolsystem vi har idag. Elev köper upp lärare som ändrar om lagen tillsammans med rektorn ( Djävulen, Hycklaren och Gud ). Detta är första spåret på min nystart med albumet ” Politica


Track II: With the Law by my grave/Hycklare


Dom stod och grävde ner en lagbok
Djävulen, Hycklaren och Gud
Alla regler sättes ur spel
Då vi inte följer deras råd
Friheten har sitt pris
Stryps vid Guds ögonbinda liv
Hycklaren spelar ut min tid
Till djävulens syre frid
With the Law by my grave/Hycklare

Vakta dina ord viskar en orm
Lagen gäller inte alla
Speciellt då den bestäms av gud
Köptes upp av Djävulen
Förvaltas av en hycklare
Mutad av nollor
Till vilket pris ?
Censurera mina ord/mina meningar
Men aldrig mina känslor/Mina tankar
With the Law by my grave/Hycklare

Yttrandefrihet/Tryckfrihet
Vridna ur mutornas liv
Censurerad av ett politisk råd
Knäad av gud på hans bakgård
Strypt av lagen
Du kan inte finna några fler råd
Vi måste göra om allt så det blir vårt
Du tystade ner mina ord
men aldrig mina känslor/Mina tankar
With the Law by my grave/Hycklare




Fri vers av Wretling Erik
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-04-03 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik