Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag&Empe skrev denna låånga låt om våran \" familj \" , även om den e lite extrem som dom vänligen fick oss och veta, så har den sin charm. Vad tycks? 28e Mars


Familjen Kent

Paul:
Välkommen till Familjen Kent
Vi bor på ett ställe
Som man knappast kan kalla hem
Vi lever här mellan sprit och jävligt bra musik
Tills paul blir full och måste gå
För han ska ha knull
Och det tog oss jävligt hårt

Tina:
Välkommen till familjen kent
Lilla tina som alla älskar
Gömmer sig under sitt långa hår
Deppar ihop till Kent
Men det gör inget
För alla älskar henne
Tills paul kommer
Och dom måste gå

MY!!:
Välkommen till familjen Kent
Lilla my sitter och kladdar på stor-emil
Skriker att alla är ett svin
Även när hon bossar oss som hon vill
Tills spriten vi langar henne
Får henne full och arg
Och dom måste också gå

Renee:
Välkommen till familjen Kent
Renee som är så jävla kär
Märker inte att någon annan är här
Hånglar upp sin kille mot något hörn
Och alla hör på deras stön
Så dom måste också gå

Emil:
Emil, jag vill ta dig hårt
Skriker my innan hon sätter på han
Framför oss, kan kallas våldtäkt
Han flinar och säger snart kommer han att gå
Medan my pressar honom ovanpå
Alla blundar och pratar sport
För ingen vill höra honom ändå
Och dom måste gå

Empe&Erik:
Välkommen till familjen Kent
Och snart är det bara Empe och Erik kvar
Med en flaska terpetin
och allt blir så jävla bra
med en ostämd gitarr
och en falsk per gessle låt
så är lyckan fullkomlig
när Erik få skriva en ny låt
och båda kan visa sanningen
att båda är jävligt blåsta
och båda sloknar utan kallingen
iiiiii empes garderob
tillsammans med en lotta och en som vi inte kommer ihåg
Välkommen till Familjen Kent




Fri vers av Wretling Erik
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-03-23 22:05



Bookmark and Share


    Crull
Jag förstår inte hur man kan lägga ut en text när man är medveten om att människor tycker att den är kränkande. Jag trodde att Du var en person som tog hänsyn till Dina vänner och lyssnade på vad de har att säga.
Ha en bra dag!
2006-03-27

  Myzan
Fan va ja hatar den texten. så himla elak. å så har du mage å lägga ut den på nätet med !!! =O
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik