Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specialskriven låt om magin bakom Erik&Joeys inledande till det förhållande som skull bli avgörande på många sätt men inte på det sätt som man trodde. Forever in my heart for a special time 22 Juli 2006 Erik Wretling


Tiger


Sittandes i neonljuset vid en ned släckt bar
Min vän och jag, lekandes rysk roulett med våra liv som pris
Du har inget liv, inget att leva för
Viskar gamla skuggor i mitt öra
Trots att jag redan vet
Att jag bara lever för gamla historier som avtecknar sig i
Cirklarna som mina fingertoppar skapar i min sprit

Skuggor sätter sig ner vid vårat bord
I röken av min joint viskar dom mitt namn
En efter en försvinner dom innan jag vänt mig om
Dina fotsteg syntes låg väg
Någonting i dina ögon fick mig att se
Något som jag inte sett förut

Du satte dig brevid mig
Jag trodde du var en simpel historia
Som hade sin början och sitt slut innan natten blev kväll
Dina andetag förföljde mina drömmar
Det var först då dina läppar stannat tiden jag insåg
Jag var fast

Vi klottra Tiger och Bamse över en obäddad säng
För första gången var jag hemma igen
En skugga jag ville följa
Ett liv jag ville dela
Baby, jag är fast
Mina andetag fastnar i dina lungor
I mina drömmar tecknar jag fortfarande ditt namn i mörkret
Kan du se?




Fri vers av Wretling Erik
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-07-22 00:21



Bookmark and Share


  _Qexa
WOW! EN fempoängare direkt!

"Att jag bara lever för gamla historier som avtecknar sig i
Cirklarna som mina fingertoppar skapar i min sprit"

var asbra, man tänkte som att ditt liv inte kan hitta
vägen fram, som att allt bara upprepar sig.
och att du sen skrev:
Jag trodde du var en simpel historia
Som hade sin början och sitt slut innan natten blev kväll

... AH! det passar så himla mycket ihop, PERFEEEEEEKT!!
2006-07-22

    Elie
väldigt fint!
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik