Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tebaks på Poeter.se efter en tids \" vila \" Jag lånade titeln av Bob Dylan för att namnsätta denna låt. Men självklart handlar den om Joey ( ååh (L) )


Visioner om Johanna


När jag trodde att allt var brustet för alltid
Jag var en man utan hopp
Lämnad åt lättsamma och mörka skrymslen
På Hotell ingen ville veta av
En flash utanför ett bilfönster i
En regnig kö
Det var då jag fann alla
Visioner om Johanna

Du stod där med ett leende
Jag inte upplevt på år
Lögnerna om ett snabbt avslout
Glömdes snabbt vid din första kyss
Du hade mina drömmar mellan
Gatorna som sammanband våra liv och
Visioner om Johanna

Du lämnade visioner jag hade glömt
Fick mig att våga andas igen
Det blev du och jag mot världen
Trots allt, alla prognoser
Jag står i mitt solsken under regnet
Bara du är med mig
Visioner om Johanna




Fri vers av Wretling Erik
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-06-20 17:53



Bookmark and Share


    Elie
Den här gillade jag verkligen, väldigt fin!
2006-07-22

  Karin I
snyggt erik...verkligen snyggt. keep it up.
har saknat dig på poeter.se
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik